Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Park and Fly képes leírás - Ausztria.tlap.hu
részletek »

Park and Fly - Ausztria.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztria.tlap.hu » Park and Fly
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bécsi repülőtér

Bécsi repülőtér

A Bécsi repülőtér központi fekvése és kiváló szolgáltatásai révén idealis kiinduló vagy érkező pont az utasoknak. Tájékozódjon az interaktiv repülőtér térképünk segítségével a repülőtér területén. Itt felvilágosítást kap az utasbekezelés jelentős állomásairól, mint pl. a check-inről, az utasbiztonsági ellenőrzésről vagy vámellenőrzésről. Vegye figyelembe az adóvisszatérítés feltételeit, valamint a poggyászra vonatkozó előírásokat. Itt megtalál minden fontos telefonszámot a Bécsi repülőtérrel kapcsolatosan. A légitársaságok-keresés menűponttal könyen és gyorsan megtalálja a légitársaságának a legfontosabb elérhetőségeit. Élvezze ezen kivül átfogó szolgáltatásainkat illetve igényelje a segétségnyújtó szolgálatunkat, ha segítségre vagy kísérésre van szüksége.

Budapest Airport

Budapest Airport

A Budapest Airport-ról is üzemel ún. Shuttle-szolgáltatás, más néven Airport Minibusz. A nap 24 órájában nyolc-és tíz személyes mikrobuszok szállítják az utasokat lakhelyük és a repülőtér között. A buszokat vezető sofőrök idegen nyelveken is beszélnek, jól ismerik Budapest forgalmát, a város legrövidebb és leggyorsabb útjait. Az Airport Minibusszal utazó vendégek már az utazás ideje alatt közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a repülőtérrel, és a szükséges, járattal kapcsolatos információkhoz is hozzájuthatnak. Itt látjató a parkoló díjtáblázata is.

Fedett Parkoló

Fedett Parkoló

Üdvözöljük a FAP - Ferihegy Airport Parking honlapján! Reptéri parkolónk Önt is szeretettel várja a Ferihegyi repülotér közvetlen közelében. Célunk a személygépkocsik reptéri parkolásának biztosítása magas színvonalú kiszolgálással. Szolgáltatásainkat 'fapados', kedvezo árakon biztosítjuk mindenki számára. A ferihegyi parkolás nem gond többé! Utazzon nyugodtan, miközben autója teljes biztonságban van nálunk az orzött, bekamerázott, fapados reptéri parkolóban! Tökéletes megoldást kínálunk a kényelmes, biztonságos, gondtalan utazáshoz!

Ferihegy Reptér Parkoló

Ferihegy Reptér Parkoló

Míg Ön utazik vagy pihen autóját teljes biztonságban tárolhatja, 0-24 órában őrzött, időjárási körülményektől védett parkoló helyeinken. Ingyenes reptéri transzfert biztosítunk oda-vissza, a parkolóból a ferihegyi terminálokhoz, kényelmes klimatizált kisbuszokkal

Parkolás Ferihegyen | Ingyenes transzfer

Parkolás Ferihegyen | Ingyenes transzfer

A Ferihegy Autó Reptéri Parkoló ügyfeleinek udvarias kiszolgálást, gyors ügyintézést, az autóknak biztonságos parkolást kínál. Parkolás 0-24 Őrzött parkolónkban a nap 24 órájában biztonságban tudhatja autóját utazása alatt. Ingyenes transzfer. Kulturált, kényelmes, ingyenes transzfert biztosítunk a reptéri terminálokhoz az oda és vissza útra egyaránt. Szerviz: Utazása alatt szervizünkben megcsináltathatja autója lejárt zöldkártyáját, műszaki vizsgáját, autókozmetikánkban megszépítjük autóját.

Tuti menü